[slideshow]

La filosofia. El centre posa a disposició dels alumnes, el criteri i l’experiència de reconeguts professionals en àrees de formació que no es aprofundeixen en els circuits acadèmics convencionals.

L’escola proposa una docència modular on es pot triar entre una extensa oferta de cursos, aquells que més s’adeqüin a les necessitats de cada alumne.

El programa de cursos que s’actualitza constantment, va dirigit a estudiants que necessiten ampliar la seva formació ia professionals que busquen renovar coneixements i recursos.

Els cursos impartits per professionals experts, abasten des de temes generals com el desenvolupament de projectes o el dibuix, fins a continguts molt específics com la creació de pictogrames, la cal · ligrafia, o el procés de creació d’un conte.

Les classes, més properes al taller que a l’aula, es plantegen com un lloc d’experimentació i aprenentatge que té com a objectiu el desenvolupament de projectes propis. El nombre d’alumnes per classe permet una docència molt personalitzada.